4 – VILAMAJOR, C.F. “A”
4 – GRANOLLERS, E.C. “D”

Partidàs i aturada que val un empat a casa del líder. Així es pot resumir el Vilamajor 4 – Granollers 4. Partit jugat de tu a tu entre dos equips que han fet un gran futbol, ells amb l’avantatge de ser gairebé tots de segon any i, per tant, més alts i molt més forts.

Ens hem avançat en el marcador amb un penal, però a la mitja part prediem 2 a 1 per culpa de dos xuts molt alts i forts que l’Ignasi ha arribat a tocar però no ha pogut desviar. Al tercer quart hem jugat molt be i hem tingut moltes ocasions però no les hem aprofitat, el Vilamajor ha marcat dos gols més. A l’últim quart hem seguit jugant a un gran nivell i, ara si, hem aconseguir marcar 3 gols, deixant el marcador amb empat a 4.

A l’últim minut del partit, el Vilamajor ha disposat d’una falta molt perillosa que ha desviat un defensa i que ha aconseguir aturar l’Ignasi.

Al final, un meritori empat al camp de líder que demostra que quan juguem be podem donar molta guerra. Ara a veure si podem mantenir aquest nivell de joc i no ser tant irregulars.

Felicitats equip!!

Deixa un comentari