Aquest cap de setmana ens ha tocat viure la cara més dolenta del futbol

Avui parlarem poc de futbol, perquè el que ha passat ho ha eclipsat tot i ha fet que, tant el resultat, les bones accions o les errades hagin quedat en un segon pla.

Avui els nostres entrenadors han estat agredits per un dels nostres propis pares durant el partit. Entenc que t’agradin més o menys les decisions de l’entrenador i/o que consideris que el teu fill hauria de jugar molt més, entenc que tots vivim apassionadament, fins i tot massa, el mon del futbol però en cap d’aquest cassos, ni de cap altre, la solució pot ser la violència.

Ara, tot i el mal cos que ha quedat a tots, cal tirar endavant i intentar que això no afecti als nens, però també cal esperar quina és la decisió del club per evitar que coses com aquestes tornin a passar.

Pel que fa al tema esportiu, hem estat molt superiors durant els 3 primers quarts, en els que hem aconseguit 3 gols i els porters no han hagut de fer cap intervenció de mèrit. Però a l’últim quart ens hem desinflat i hem encaixat 3 gols. Al final un empat a 3 que, per culpa del que ha passat, no té cap importància.

Deixa un comentari