IV Torneig internacional FCBEscola – Dia 4

Quart i últim dia de torneig en el que s’acaba de decidir tot. Nosaltres ens jugàvem la setena plaça contra l’escola de La Rioja. Tot i que ells s’han avançat en el marcador, nosaltres hem dominat el partit amb el nostre joc tècnic i hem aconseguit remuntar (1 a 2). Però ells, aprofitant la seva superioritat física i el seu joc directe s’ha tornat a avançar en el marcador (3 a 2). Finalment, a pocs minuts del final hem fet l’empat a 3 definitiu. Molt bon partit de tots dos equips que s’ha acabat decidint als penals, i han fet falta 5 penals per aconseguir la setena plaça.

Acabem el torneig amb una única derrota (per 1 a 0) i cinc victòries. Tot i així, questa derrota ens ha penalitzat molt perquè no ens ha permès acabar primers del nostre grup i lluitar per les primeres places. Tot l’equip ha jugat un gran torneig.

L’Ignasi s’ho ha passat molt be, ha conegut nous companys i ha competit a molt bon nivell. Alhora de la cloenda ha aparegut el Xavi Hernández per saludar als participants del torneig. Ha estat tota una experiència que no oblidarà mai.

Deixa un comentari